Vi leier ut klubbhuset vårt!


Informasjon om leie av TTK klubbhus 

TTK har et eget klubbhus som kan leies av alle medlemmer over 18 år (foreldre  er ansvarlige for medlemmer under 18 år) når det   ikke benyttes til faste  arrangement og turneringer i regi av TTK. Klubbhuset har 90 kvm innendørs  bruksareal og en veranda på 30    kvm som ligger ved tennisbanene på Øya  (Klostergata 91) ved Trondheim Spektrum. 

Fasiliteter: Klubbhuset består av kjøkken, stue med TV/internett, toalett, bad  med dusj og et rom som brukes som   møterom/aktivitetsrom for  klubbmedlemmer.   

Kjøkkenutstyr: Kjøleskap, fryseskap, stekeovn, komfyr, mikrobølgeovn,  kaffetrakter, vannkoker, kjeler, stekepanne og bakeboller.
Fullt servise med dekketøy for 20 personer: liten og stor tallerken, dyptallerken, vannglass, kaffekrus og bestikk (t-skjeer, store skjeer, kniver og gafler), samt vannkarafler og kaffekanne.

Antall plasser: 6 sammenleggbare hvite bord kan settes sammen til langbord eller grupperes med ca. 20+ sitteplasser og 20 blå stoler. I tillegg har klubbhuset 8 svarte barstoler som står foran vinduene mot tennisbanene. I stua er det to sofaer med plass til ca. 10 personer med to små runde loungebord.      

Renhold: Leie inkluderer ikke renhold så leietaker må sørge for at lokalet blir vasket og ryddet i løpet av tidsrommet for leie.   

Skade på utstyr: Leietaker er ansvarlig for at klubbhuset med alt inventar er i samme stand ved avlevering som ved leie. Ved skade på bygning/inventar må dette erstattes av leietaker og utleier (sekretariat/ hovedtrener) informeres umiddelbart etter leieforhold/ ved innlevering av nøkkel. 

Avtale leie: Man kan se når klubbhuset er ledig på leiekalenderen til klubbhuset. Ved ønske om leie må man henvende seg skriftlig til post@trhtk.no for å få booket seg inn i klubbhuskalenderen. 

Image Caption

Priser for klubbmedlemmer (prioritert leie)

Halv dag kl. 08:00-16:00 eller kl. 17:00-24:00 kr 1000,-                                               

Hel dag kl. 08:00-24:00 kr 2000,- 

Priser for andre private leietakere

Halv dag kl. 08:00-16:00 eller kl. 17:00-24:00 kr 2000,-                                               

Hel dag kl. 08:00-24:00 kr 4000,- 

Under fiskerimessen i august (uke 34) kan klubbhuset leies for 5000 kr dagen

Andre leietakere bes ta kontakt for et pristilbud.
Leiebeløp betales til Trondhjems tennisklubb på Vipps senest dagen før leie. Vipps nr.: 606060 


Nøkkel får man ved henvendelse til sekretariatet ved tennistrener på Øya og må leveres tilbake neste arbeidsdag eller etter avtale med hovedtrener. Leiekontrakt med kontaktinformasjon til leietaker og kvittering for nøkkel signeres samtidig. 

Åpningstider sekretariat Øya: mandag, onsdag, fredag kl. 09-16, tirsdag og torsdag 09-12.  

 

Vennligst ta kontakt med TTK sekretariat/hovedtrener post@trhtk.no dersom du ønsker å avtale tid for å se på lokalene for leie 😊


Se kalender om klubbhuset er ledig på ønskelig dato og tidspunkt.