TTK har inngått et samarbeid med utstyrsleverandør Torinor Sport AS. Dette betyr at du som medlem kan handle direkte i nettbutikken hos www.torinor.no, til sterkt rabatterte priser. Der finner du et stort utvalg av tennisutstyr fra kvalitetsmerket Babolat. Avtalen gir alle medlemmer gode klubbpriser, med faste rabatter på 20-30% og jevnlige VIP-tilbud. I tillegg så mottar klubben bonus basert på alt salg til klubbens medlemmer. Dette vil vi ta ut til turneringspremier, treningsutstyr etc. Vi satser på masse flotte gadgets framover!


Utstyrstilbud - BabolatUtstyrstilbud - Babolat


Demoracket-ordning:

Klubben disponerer til enhver tid et visst utvalg av demo-racketer fra Babolat, som våre medlemmer kan prøve til testspill før bestilling. Ta kontakt med kontoret ved interesse. Utstyret kjøper du selv på nettsiden til Torinor. Hovedtrener kan veilede deg for valg av riktig racket for ditt behov. Vi tør påstå at tennisklubben kan gi deg veldig mye bedre veiledning om dette enn hva du får i sportsbutikker i Trondheim.

For å benytte rabatten må du gjøre følgende: 

  1. Gå inn på torinor.no
  2. Klikk på «logg inn»
  3. Registrer deg som ny privatkunde
  4. Sett inn rabattkode: Trondhjems
  5. Rabattkoden registreres kun én gang. Neste gang du logger inn vil du automatisk få opp rabatterte priser.

Om Babolat: 

Babolat er et av verdens mestselgende tennismerke og sponsor til kjente spillere som Rafael Nadal og Dominic Thiem. Babolat er en totalleverandør av tennisvarer og har både racketer, baller, bager, sko, tekstiler og rekvisita i sortimentet. Norges Tennisforbund har valgt Babolat som sin sponsor på tekstiler og baller. Babolat leverer også produkter til Badminton og Padel.