Junior kurs

Vi følger NTPFs anbefaling om bruk av mykere baller, mindre racketer og mindre baner og gjennomfører våre treninger i tråd med Tennis Kids programmet. Dette gjør vi for å sørge for at alle føler mestring og får en positiv opplevelse på våre treninger. Vi vil at alle skal føle seg ivaretatt sportslig og sosialt.

Det er viktig å legge til at en hver spiller i Trondhjems tennisklubb ikke bare skal utvikle seg som tennisspiller, men også som menneske. Derfor setter vi forventninger til at klubbens verdier etterleves. 


Utviklingstrappen ser slik ut:


Først og fremst vil vi understreke viktigheten om at spillerne lærer seg alle ferdighetene på hvert nivå før man går videre. Dersom spillerne flyttes for raskt frem, er det fort gjort å utvikle feil grunnteknikk, gjøre spilleren skadedisponert og spilleren får heller ikke muligheten til å lære seg de taktiske aspektene ved spillet. Dette kan føre til mindre motivasjon og lyst til å spille tennis. Trenere og foreldre må forstå at det å lære å spille tennis er en gradvis prosess som tar tid.

Les mer om klubbens spillerutvikling HER


Kurs sesongen 2024/ 2025


Blått nivå - Tennis Kids

Dette kurset er for de minste barna, fra 4 - 6 år (født 2020 - 2018). Les mer om dette kurset HER. Påmelding til kurset finner du nederst på siden.


Rødt nivå - Tennis Kids
Dette kurset passer for barn fra 7 - 10 år (født 2015 - 2017) som ønsker å starte med tennis eller som har fullført et blått kurs. Mer informasjon om disse kursene finner du HER. Påmelding finner du nederst på siden.


Orange nivå - Tennis Kids
Dette kurset passer for alle som har vært igjennom blått og rødt nivå og har tilegnet seg de ferdighetene som hører til eller for spillere født 2012 - 2014. Mer informasjon om disse kursene finner du HER. Påmelding finner du nederst på siden.


Ungdomskurs - Tennis Teens 
Vi har et lavterskel tilbud til ungdom som ønsker å prøve ut tennis og for spillere som har vært med på ett eller flere kurs. Kursene er for ungdom fra 13 - 19 år. Sjekk ut våre kurs og meld deg på HER.


Konkurransegrupper:

Spillere i disse gruppene blir invitert av klubben. Disse kursene er ikke åpne for alle.

TEAM TTK - ROOKIES
Team TTK Rookies er klubbens rekrutt konkurransegruppe. Denne gruppen består av svært ivrige spillere fra 9 - 14 år. De bruker gjerne sin fritid på tennis og er ambisiøse, trener målrettet og viser god innsats og riktig innstilling. Alle på denne gruppen aspirerer til TEAM TTK.


TEAM TTK

Team TTK er klubbens mest ambisiøse konkurransegruppe. Gruppen består av spillere fra 13 år og eldre som ønsker å bruke mye tid på å maksimere sitt potensiale som tennisspiller. Spillere i denne gruppen liker å konkurrere og spiller jevnlig turneringer på nasjonalt nivå. De gjør også mye egentrening, spesielt i ferier og andre fridager.

Vi tilrettelegger for at spillere i denne gruppen skal utvikle seg på alle områder (fysisk, teknisk, taktisk og mentalt).

Når Navn
19 aug. -
kl 16:00
18 des.
kl 17:00
Rødt nivå - Øya
Trondhjems Tennisklubb

Påmeldingsfrist: 14. Aug 2024
  Les mer  
19 aug. -
kl 16:00
18 des.
kl 17:00
Orange nivå - ØYA
Trondhjems Tennisklubb

Påmeldingsfrist: 14. Aug 2024
  Les mer  
20 aug. -
kl 16:00
19 des.
kl 17:00
Orange nivå - Lade Tennisarena
Trondhjems Tennisklubb

Påmeldingsfrist: 14. Aug 2024
  Les mer  
20 aug. -
kl 16:00
19 des.
kl 17:00
Blått nivå - Tennislek
Trondhjems Tennisklubb

Påmeldingsfrist: 14. Aug 2024
  Les mer  
20 aug. -
kl 16:00
19 des.
kl 17:00
Rødt nivå - Lade Tennisarena
Trondhjems Tennisklubb

Påmeldingsfrist: 15. Aug 2024
  Les mer