Junior kurs

Vi følger NTFs anbefaling om bruk av mykere baller, mindre racketer og mindre baner og gjennomfører våre treninger i tråd med Tennis Kids programmet. Dette gjør vi for å sørge for at alle føler mestring og får en positiv opplevelse på våre treninger. Vi vil at alle skal føle seg ivaretatt sportslig og sosialt.

Det er viktig å legge til at en hver spiller i Trondhjems tennisklubb ikke bare skal utvikle seg som tennisspiller, men også som menneske. Derfor setter vi forventninger til at klubbens verdier etterleves. 


Utviklingstrappen ser slik ut:


Først og fremst vil vi understreke viktigheten om at spillerne lærer seg alle ferdighetene på hvert nivå før man går videre. Dersom spillerne flyttes for raskt frem, er det fort gjort å utvikle feil grunnteknikk, gjøre spilleren skadedisponert og spilleren får heller ikke muligheten til å lære seg de taktiske aspektene ved spillet. Dette kan føre til mindre motivasjon og lyst til å spille tennis. Trenere og foreldre må forstå at det å lære å spille tennis er en gradvis prosess som tar tid.


Les mer om klubbens spillerutvikling HERBlått nivå

Dette kurset er for de minste barna, fra 4 - 6 år. Les mer om dette kurset HER. Påmelding til kurset finner du nederst på siden.


Rødt nivå 
Dette kurset passer for barn fra 7 - 10 år som ønsker å starte med tennis eller som har fullført et blått kurs. Mer informasjon om disse kursene finner du HER. Påmelding finner du nederst på siden.


Orange nivå
Dette kurset passer for alle som har vært igjennom rødt nivå og har tilegnet seg de ferdighetene som hører til.

Vi har dessverre ingen ledige plasser!

Grønt nivå
Dette kurset passer for alle som har vært igjennom rødt og orange nivå og tilegnet seg de ferdighetene som hører til.

Vi har dessverre ingen ledige plasser!

Ungdomskurs
Vi har et lavterskel tilbud til ungdom som ønsker å prøve ut tennis. Sjekk ut vårt aktivitetsprogram HER.

Vi har dessverre ingen ledige plasser!


TEAM TTK - ROOKIES
Team TTK Rookies er klubbens rekrutt konkurransegruppe. Denne gruppen består av svært ivrige spillere fra 9 - 14 år. De bruker gjerne sin fritid på tennis og er ambisiøse, trener målrettet og viser god innsats og riktig innstilling. Alle på denne gruppen aspirerer til TEAM TTK.


TEAM TTK

Team TTK er klubbens mest ambisiøse konkurransegruppe. Gruppen består av spillere fra 13 år og eldre som ønsker å bruke mye tid på å maksimere sitt potensiale som tennisspiller. Spillere i denne gruppen liker å konkurrere og spiller jevnlig turneringer på nasjonalt nivå. De gjør også mye egentrening, spesielt i ferier og andre fridager.

Vi tilrettelegger for at spillere i denne gruppen skal utvikle seg på alle områder (fysisk, teknisk, taktisk og mentalt).

Når Navn
20 aug. -
kl 16:00
19 des.
kl 17:00
Blått nivå - Tennislek
Trondhjems Tennisklubb

Påmeldingsfrist: 14. Aug 2024
  Les mer