Utebanene er åpnet

Postet av Trondhjems Tennisklubb den 15. Mai 2023

Nå kan TTK-medlemmer også bestille utebanene på Nidarø via smoothbooking.com, fra og med i idag 15. mai. TTK har bestemt at hvert medlem kan ha maksimalt 30 min. aktiv reservasjon. Det vil si at to medlemmer kan gå sammen og bestille hver sin påfølgende halvtime om de ønsker spille en time. Det jobbes med å utvikle en måte hvor du kan forhåndsgodkjenne hvilke andre personer som kan benytte din profil ved en reservasjon. Det vil muliggjøre at én person kan gjennomføre hele reservasjonen på vegne av andre (denne funksjonen er også tiltenkt å være nyttig på Lade Tennisarena hvor man da potensielt i tillegg kan dele kostnad for timen). Husk å repetere banereglene her, og hjelp oss med å ta vare på utebanene 2023🎾😎 https://trhtk.no/p/72601/regler-for-utebaner

Medlemskap: 
For å spille på utebanene på Nidarø må alle som spiller være medlem i Trondhjems Tennisklubb. Det hjelper ikke at bare den som booker er medlem. 
Fra 1.Juni setter vi ned prisen ut året til 1000kr. Det vil si at du ut året kan spille gratis på utebanene og delta på alt TTK arrangerer for kun 1000kr, det er en kjempedeal du ikke kan gå glipp av hvis du ikke er medlem allerede. 

Nøkler til utebanene: 
Hvis du ikke har nøkkel til utebanene kan dette hentes på kontoret ved utebanene. Her er det stort sett bemannet fra 09:00 - 16:00. For å få nøkkel kreves et depositum på 200kr, disse pengene returneres ved eventuelt avslutting av medlemskap og tilbakelevering av nøkkel. 

For å være garantert utespill i Juli kreves nøkkel og medlemskap innen 1.juli. Dette er fordi i Juli er det ingen som er tilgjengelig til å godkjenne medlemskap og levere ut nøkkel. 

Håper det blir en strålende sommer med mye fint vært og høy tennisaktivitet på utebanene. 

- Trondhjems Tennisklubb


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.