Arrangementer før sommeren

Postet av Trondhjems Tennisklubb den 26. Mai 2023

Da nærmer sommeren seg og det skjer mye gøy i Juni!
16 - 18 Juni blir det sommerfest på de eksepsjonelle utebanene på Øya, da er det duket for KLUBBMESTERSKAP 2023
Her kan alle delta og vi har klasser for alle nivåer. Fra voksen elite til oransje ball.
Gå inn å meld dere på så tidlig som mulig: https://ntf.tournamentsoftware.com/tournament/A9BB8CF2-A9FB-4B50-898E-C742204C8DB2
Har dere ikke lisens/bruker på tournament software, send mail til post@trhtk.no med hvilken klasse du ønsker å delta på så hjelper vi deg. 


10.Juni har vi også sommerfestival for alle på Rødt, Oransj og Grønt nivå. Dette vil foregå ute på Øya ved fint vær (Inne på Øya ved dårlig vær).
Påmelding: https://ttk.pameldingssystem.no/sommerfestival

I slutten av Juni arrangerer vi også sommercamp på dagtid og sommertennisuke for voksne på ettermiddag, husk å meld dere på dette også:
Påmelding sommercamp: https://ttk.pameldingssystem.no/sommercamp-juni
Påmelding sommertennisuke: https://ttk.pameldingssystem.no/sommertennisuke-1


Husk også at for å være garantert å kunne booke utebaner må man melde seg inn før 1.Juli samt hente nøkkel før denne datoen. Spill og booking ute er KUN for medlemmer i Trondhjems Tennisklubb, så kjenner du noen du ønsker å spille med som ikke er medlem må de melde seg inn.1 Kommentar

Utebanene er åpnet

Postet av Trondhjems Tennisklubb den 15. Mai 2023

Nå kan TTK-medlemmer også bestille utebanene på Nidarø via smoothbooking.com, fra og med i idag 15. mai. TTK har bestemt at hvert medlem kan ha maksimalt 30 min. aktiv reservasjon. Det vil si at to medlemmer kan gå sammen og bestille hver sin påfølgende halvtime om de ønsker spille en time. Det jobbes med å utvikle en måte hvor du kan forhåndsgodkjenne hvilke andre personer som kan benytte din profil ved en reservasjon. Det vil muliggjøre at én person kan gjennomføre hele reservasjonen på vegne av andre (denne funksjonen er også tiltenkt å være nyttig på Lade Tennisarena hvor man da potensielt i tillegg kan dele kostnad for timen). Husk å repetere banereglene her, og hjelp oss med å ta vare på utebanene 2023🎾😎 https://trhtk.no/p/72601/regler-for-utebaner

Medlemskap: 
For å spille på utebanene på Nidarø må alle som spiller være medlem i Trondhjems Tennisklubb. Det hjelper ikke at bare den som booker er medlem. 
Fra 1.Juni setter vi ned prisen ut året til 1000kr. Det vil si at du ut året kan spille gratis på utebanene og delta på alt TTK arrangerer for kun 1000kr, det er en kjempedeal du ikke kan gå glipp av hvis du ikke er medlem allerede. 

Nøkler til utebanene: 
Hvis du ikke har nøkkel til utebanene kan dette hentes på kontoret ved utebanene. Her er det stort sett bemannet fra 09:00 - 16:00. For å få nøkkel kreves et depositum på 200kr, disse pengene returneres ved eventuelt avslutting av medlemskap og tilbakelevering av nøkkel. 

For å være garantert utespill i Juli kreves nøkkel og medlemskap innen 1.juli. Dette er fordi i Juli er det ingen som er tilgjengelig til å godkjenne medlemskap og levere ut nøkkel. 

Håper det blir en strålende sommer med mye fint vært og høy tennisaktivitet på utebanene. 

- Trondhjems Tennisklubb
Dugnad på utebanene Nidarø søndag 7. mai kl. 11

Postet av Trondhjems Tennisklubb den 4. Mai 2023

Velkommen til den tradisjonelle vårdugnaden på Nidarø😎 Ei durabelig dugnadstreningsøkt, med øvelser som kosting, raking, trillebårkjøring, linjejustering og lemping av ny grus🤩🎾 Spennende nytt av året; du kan se med selvsyn hvor langt vår entreprenør Ettobygg har kommet på vårt nye klubbhus🏠💫🌟 Velkommen til alle våre medlemmer!

Husk at TTK som medlemseid idrettslag ønsker å holde kostnadene nede. Vi ber derfor om at alle våre medlemmer bidrar på dugnader i løpet av året, og utebanedugnadene er en av de mest arbeidsintensive og sosiale. Altså en ypperlig anledning til å treffe nye medspiller, som man kan spille gratis så mye man ønsker med utendørs gjennom sommerhalvåret.

Vel møtt til årets utendørshappening på naturgrusen på Nidarø :)

Dugnaden koordineres av anleggsleder Audun Ø. Thorshaug og banemann/kaffikokar Frode Ree.