Trenere

HENRIK SELIN

HOVEDTRENER (fast alle dager) privattimer

E-post: post@trhtk.no

VIL DU BLI TRENER FOR TTK? TA EN PRAT MED HENRIK!
Henke er klubbens hovedtrener og hardtservende double-spesialist. Han har en unik tilstedeværelse på banen som trener. Når han ikke driver med tennis finner du han gjerne på treningssenteret.
Fra: Härnösand, Sverige – Härnösand & Vårö TK
Født: 16.10.1980
Utdanning: ITF Trener 2 i Norge
Arbeidet i TTK: Siden februar, 2010
Tidligere trenerjobb: 2000-2001: Uppsala Stud IF 2004-2005: Hovedtrener Härnösand & Vårö TK 2006: KHTC – Kiel, Tyskland 2007-2009: Hovedtrener Härnösand & Vårö TK 2010-2012: Assisterende hovedtrener, Trondhjems TK
2012- ….: Hovedtrener Trondhjems TK
Resultater som spiller: Divisjonskamper for KHTC i Kiel i Tyskland 1. single for Vårö TK i Divisjon 1 i Sverige 2 semifinaler og 1 kvartsfinale i Sommer/Vintertour 1 finale og 1 semifinale dobbel Vintertour Seier over Mikael Ekman i doubles ranket nr. 10 i Sverige.
Henrik Selin har arbeidet som hovedtrener siden 15. september 2012. Han har ansvaret for all kursvirksomhet og fellesturer for TTK’s konkurransespillere. Han kan også leies til privattimer.
Øystein Glåmseter

trener (fast, tirs-fredag) privattimer

Barnegrupper og voksne. Privattimer. Øystein er mangeårig ildsjel og trener fra NTNUI-tennis. Nå nyter TTK godt av hans evner på og utenfor banen. Øystein er nøkkelpersonen for realisering av ny tennishall på Lade. Ved siden av jobben som trener er han daglig leder for hallselskapet Lade tennisarena AS. Øystein har vært trener i mange år og nå også for selveste TTK!

Diderik Ter Woerds Christiensen

trener (tilkallingsvikar)

Diderik er student i Trondheim, og trener for barnegrupper og voksne på Lade tennisarena tirsdager og torsdager.

Malin Graneng Olafsen

trener (fast, barnegrupper, divisjonslag damer)

Malin er fra Sandefjord og studerer bachelor psykologi på Dragvoll. Med hennes ankomst til Trondheim steg toppnivået på spillersiden for damer noen hakk her i byen, og vi er kjempeglad for å ha med en slik positiv ressurs på laget. Malin trener også TTKs divisjonslag for damer, mens hun spiller med TTKs herrelag. Med sitt positive vesen er hun en inspirasjon for mange.

Jacob von Krogh

trener (faste timer kursgrupper)

Jacob er ny trener i TTK fra høsten 2018, men har bakgrunn fra Ullern tennisklubb og har trener 1-utdanning. Han er selv en meget habil tennisspiller. Oslogutten studerer til ingeniør på maskinlinja på NTNU, og for TTK kommer han primært til å jobbe med barnegruppene. Jacob får lett kontakt med barna og er flink til å utfordre dem. Og viktigst; han er en hedersmann: https://www.aftenposten.no/osloby/i/ypkK/Dette-er-Astris-redningsgutter

Maren Ruud Tvedt

barnekurs, tennis etter skoletid, voksenkurs

Maren er TTKs eget muntrasjonsråd personifisert. En tvers igjennom trivelig jente fra indre østlandet, som studerer på NTNU ved siden av. Hun spiller for elitelaget til NTNUI, ved siden av å jobbe som trener for TTK.