Medlemskap

Medlemskap (rett til utendørs spill på Nidarø og rabattert timespris inne)Pris
Senior1.500
Junior1.200
Familie (foreldre og barn på samme adresse)
Barn (til og med året de fyller 13 år)
fastsettes på årsmøte
500

become-member

Vi anbefaler alle som planlegger å spille tennis i Trondheim flere ganger i løpet av et år å investere i et medlemskap i Trondhjems Tennisklub. Som medlem får man rett til å spille så ofte man vil utendørs på Nidarø med andre medlemmer i TTK, og man kan til enhver tid ha en booking i systemet. Du kan også ha med gjester, til redusert pris. I tillegg får man ganske betydelig rabatt på kjøp av timer innendørs, både i Tennishallen Nidarø (som TTK bestyrer) og på Lade Tennisarena. Du blir medlem ved å følge framgangsmåten nederst på denne siden. Våre medlemmer får en rekke tilbud til deltakelse på arrangementer, aktiviteter og våre populære sosiale turneringer.

Prisstrukturen og bestillingsmåte for innespill er forklart i vedlagte infoskriv: Eksklusivt tilbud til medlemmer (ny dato)

All bestilling av innebaner gjør du i bookingssystemet som TTK har felles med www.ladetennisarena.no, både for innebanene på Nidarø og innebanene på Lade. Utebanene på Nidarø har et eget bookingsystem, som kun er tilgjengelig for medlemmer i TTK. Det er begrensninger på leie av bane for ikke-medlemmer (se neste arkfane).

For spørsmål om medlemskap: send mail til post@trhtk.no

Fra 1. juli kan du få medlemskapet noe rabattert ut året. Vår medlemsansvarlige vil ordne dette for deg og utstede særskilt faktura. Senior kr 1000 og junior kr 800.

For å bli medlem:

Registrer dine opplysninger på TTKs side hos NIF: https://medlemskap.nif.no/26488

Klubben vil deretter sende deg faktura.

Og et hjertelig velkommen til Trondhjems Tennisklub 🙂