Leie bane

Leie bane

Hvis du er medlem i TTK eller NTNUI, så kan du når som helst leie innebane på Tennishallen Nidarø og på Lade Tennsiarena. Du kan kjøpe fast tidspunkt for et semester eller drop-in timer fra og med 14 dager i forveien på den felles bookingportalen på www.ladetennisarena.no . Du finner den oppe til høyre i bildet; RESERVER BANE. Som medlem registreres du med telefonnummer i dørsystemet og får dermed adgang til Tennishallen Nidarø når du har booket bane. Hvis du ikke er medlem må du god tid i forveien sende telefonnummeret ditt til pera-nor@online.no, og motta bekreftelse på at du er lagt til i telefonlista.

Medlemmer i TTK har også rett til å spille ubegrenset på utebanene på Nidarø. Du booker her bane i et annet bookingsystem tilgjenglig på knappen oppe til høyre, og du får tilgang med en nøkkel som utleveres til alle nye medlemmer fra kontoret vårt i kurstid. Du kan få ha med deg gjester mot å betale et tillegg for hver spilte time. Ikke-medlemmer kan bare leie utendørsbane mellom kl. 14-19 mandag, torsdag og fredag, når vi har ansatte på jobb og dører til utebaner ikke er låst. Du må her bestille bane på mail, eller på kontoret vårt før du spiller. Noe svartid må påregnes. Vi anbefaler medlemskap for alle, som også gir rabatt på innespill.

Dersom du ikke er medlem i noen av klubbene, så er Lade Tennisarena anlegget for deg. Her kan du få adgang når Lade Sportsarena er åpent, jf. bookingsystemet. Se www.ladetennisarena.no for informasjon. (PS: det lønner seg fort å være medlem i en av eierklubbene der også. Eierne bak LTA er klubbene TTK og NTNUI.)

 

Pris for baneleieInnendørsUtendørs Gjestespill ute

(medlem med gjest)

ikke-medlemmerca. 400 kr / time300 kr / time 150 kr /time for 1 gjest,

200 kr for 2 gjester,

300 kr for 3 eller flere gjester