Nytt bookingsystem for innebanene – Smoothbooking

Nytt bookingsystem for innebanene – Smoothbooking

TTK ønsker alle våre medlemmer et riktig godt nyttår 🥳

Vi mottar noen spørsmål om det nye bookingsystemet for innebanene på Nidarø og Lade. Vi videreformidler info vi har fått fra LTA og Smooth booking. Det vil først være en innkjøringsperiode på noen uker for det nye systemet, hvor man må gå til Smooth booking sin side for å booke baner. Det er lenket til denne hos www.ladetennisarena.no. Man må logge inn og sette passord på nytt hos Smoothbooking, og sette inn et verdikortbeløp dersom man skal booke baner. Bruk mailadressen som du har registrert hos LTA allerede. I løpet av januar vil resterende verdikortbeløp fra kontoen hos LTA bli overført.

Etter innkjøringsperioden er over vil man igjen kunne se ledige timer og starte bestilling fra ladetennisarena.no (hvor man deretter blir sendt automatisk til smoothbooking.com for bestillingsbekreftelse.

Info om dette er gitt under vignetten for Drop-in på bookingsiden til LTA. https://ladetennisarena.no/dropin

TTK har altså i likhet med LTA inngått avtale med selskapet Smooth booking, og får være først ut med å teste dette. Vi ser fram til et nytt og forbedret system😀🎾

I en innkjøringsperiode må man altså booke på https://smoothbooking.com

Ved ytterligere spørsmål til dette vil vi henvise til Lade tennisarena sin nettside, og deres innkanaler.

Godt nytt tennisår!