Årets siste dugnad på utebanene! Lørdag 8. oktober

Årets siste dugnad på utebanene! Lørdag 8. oktober

Det er med en viss melankoli vi må innse at enda en flott grussesong er over. Utebanene har tjent klubben og våre medlemmer godt siden vi åpnet i mai, og utallige spilletimer er gjennomført på den røde naturgrusen på Nidarø. Nå er det bare avslutningen som gjenstår, slik at vi har et best mulig utgangspunkt når våren kommer igjen!

Banemann Frode Ree og anleggsleder Audun Ø. Thorshaug inviterer til årets siste dugnad på utebanene. Lørdag 8. oktober kl. 11 på Nidarø. Det blir kaffe, trivsel og kanskje de berømte Ree-vaflene også!?

Oppdraget er å legge planker og steiner på linjene, samt ta inn alt utstyret til Klubbhuset. Med ca. 5-6 personer i oppmøte, så går dette på under en time! Hvis flere, så blir det en lek 🙂

Vel møtt til alle som har hatt nytte og glede av utebanene i 2022, og kanskje særlig dere som ikke hadde mulighet til å delta på vårdugnadene 🙂