Utebanene åpnet for medlemsspill

Utebanene åpnet for medlemsspill

Da er det endelig klart. Etter mange dugnadstimer fra mange av klubbens medlemmer. Tross en vanskelig trøndervår, kan banemester Frode og anleggsleder Audun endelig ønske velkommen til kanskje Norges fineste utebaner?

Alle må sette seg godt inn i og følge banereglene, slik at vi kan holde banene i god stand. Husk for all del ikke å spille etter regn når banene fortsatt er for myke! Det er i særklasse den viktigste tingen, som gir oss størst merarbeid. Ser du noen spille når det er for mykt, ta gjerne en prat med vedkommende for å høre om de vet hva de gjør – om de har lest banereglene, og varsle banemester eller anleggsleder.

Bane 1 er stengt torsdag. Husk å tette hull og koste flere ganger i løpet av timen din nå i starten.

Vi ønsker alle en fantastisk utebanesesong!

Sees på Nidarø <3

Spill på naturgrusbanene – Nidarø