Fiskerimesse på Nidarø

Fiskerimesse på Nidarø

Fiskerimessa som holdes hvert år i slutten av august får litt innvirkning på tennisaktiviteten der nede. Tennishallen Nidarø er stengt under fiskerimessa, da den blir brukt av utleier Trondheim spektrum. Banene er derfor satt som opptatt i bookingsystemet. Det vil derfor ikke være mulig å reservere de for spill igjen før den 4. september.

Når hallen ikke er tilgjengelig for reservasjon, så skal ingen være der inne uten å ha en avtale med oss i TTK. Vi ber om at dette respekteres.

Når det nærmer seg dagene da publikum kommer til messa, så stenges også parkeringsplassen. Utetennisbanene våre vil være tilgjengelige, med adkomst fra klubbhus-siden. Husk at det er toaletter inne i garderobedelen på klubbhuset som du kan bruke. Lås deg inn med utebanenøkkelen din.