Tennishallene gjenåpnes for publikum fra Trondheim

Tennishallene gjenåpnes for publikum fra Trondheim

Vedtaket fra Trondheim kommune av 10. juni 2021 innebærer at TTK kan åpne opp tennishallen Nidarø for publikumsspill innendørs igjen. Begrensningen er at det bare gjelder for folk som er bosatt i Trondheim.

Lade tennisarena AS gjør det samme for innebanene der. Bookingsystemet er åpnet opp og man kan spille fra og med fredag. Gledelig, for nå kommer regnværet.

Vi minner om at du alltid må bruke munnbind når du er inne på anleggene, unntatt når du er i spilleaktivitet. (Barn under 12 år er de eneste som har dispensasjon.) Videre er det viktig at du til enhver tid holder minst 2 meters avstand og at du praktiserer god håndhygiene og tar minst mulig på ting på anlegget.

Kurs for barn og unge under 20 går som vanlig. For voksne åpner vi for privattimer også innendørs, så lenge gruppestørrelsen ikke er for stor.