Tennishallene åpner igjen – defineres som treningssentre

Tennishallene åpner igjen – defineres som treningssentre

Dette er ikke Aprilsnarr! Vi er glad for å kunne meddele at tennishallene åpnes igjen fra torsdag 1. april. Men merk: bare for dere som er bosatt i Trondheim.

Vi har sammen med kommunen gjort en ny vurdering som pt. definerer oss som treningssenter, som kan holde åpent for de som er bosatt i Trondheim kommune (bosatt i betydning lever livet sitt her – ikke nødvendigvis folkeregistrert).

Dette er forutsatt at vi og alle spillere klarer å ivareta godt og trygt smittevern (2-meterskravet er absolutt).

Vi har fortsatt et forbud mot å organisere innendørs idrettsaktivitet for voksne som vi må forholde oss til, så det er begrenset med klubbaktivitet for voksne inntil videre. Vi satser på å få åpnet utebanene snarest. Følg med på TTK Anlegg på Facebook for dugnadsinvitasjoner 🐣🐥💪