Nye nasjonale regler – kun privattimer for de voksne

Nye nasjonale regler – kun privattimer for de voksne

Med virkning fra og med torsdag 25. mars gjelder nye nasjonale regler som begrenser organisert idrettsaktivitet innendørs for voksne. Faste treningsgrupper for barn og unge (under 20 år) fortsetter som før. Og hallene holdes åpne, for egenorganisert spill.

For voksne kan ikke klubben lengre organisere fast aktivitet i grupper. Vi tilbyr kun salg av enkelttimer med personlig trener – såkalte privattimer. Dette er individuell trening hvor man kan holde 2 meters avstand hele tiden. Time må avtales fra gang til gang, og tilgang vil være etter trenerkapasitet. Det kan også komme endringer på kort varsel. Man må booke tid til dette på post@trktk.no eller ha avtale med trener. Dette gjelder fra og med torsdag 25. mars og inntil videre. De som har hatt privattimer i grupper i det siste vil motta egen mail torsdag 25. mars om tilgjengelighet.

Regjeringen innfører strengere nasjonale tiltak – regjeringen.no

Vi må også innrette oss etter øvrige regler og anbefalinger. Dette betyr blant annet at alle arrangementer vil bli avlyst inntil videre.

Vi vil også minne om vår egen regel i hallene om at alle over 12 år skal bruke munnbind, unntatt mens de spiller. Man skal alltid overholde avstandskrav på 2 meter til nærmeste person.

Vi oppfordrer for øvrig til å fortsette å praktisere godt smittevern. Ikke kom på trening hvis du føler deg syk.