TTK-lagtur for deg som er 35+ til Ålesund i juni

TTK-lagtur for deg som er 35+ til Ålesund i juni

Vi går all in på å kunne peke nese til corona i juni, og satser på en lagtur til Ålesund med tung TTK-deltakelse! Datoen er 25.-27. juni.

Se vedlagt Invitasjon Ålesund A4 03 PDF fra arrangør, Ålesund tennisklubb og NTF. Du trenger på ingen måte være noe proff for å delta på dette. Litt kamperfaring enten med turneringsspill eller stigekamper i TTK holder i massevis. Vi organiserer lag, og legger opp til felles overnatting i campinghytter eller et turneringshotell.

Her spiller du på lag med andre TTK’ere, og klubben hjelper til med å sette sammen lagene våre. Formatet for hver lagkamp er 2 singler og 1 double, og alle lag får minst 3 lagkamper. Vi setter sammen lag med 2-4 spillere.

Merk påmeldingsfristen 15. mars, så om du er interessert sender du ASAP en mail til post@trhtk.no med kopi til jonambrosius@gmail.com.

Heyho, let’s go TTKao!