Smitte på tennishallen Nidarø torsdag 18. feb fra kl. 14

Smitte på tennishallen Nidarø torsdag 18. feb fra kl. 14

TTK har fått det nedenstående fra Smittevernkontoret nå idag 22.02.2021 kl.14:16

Det er en som nå har testet positivt for covid-19 som har vært i Øya tennishall i smitteførende periode, dato 18.02. Alle som har vært i hallen fra kl. 14 og utover denne dagen (torsdag 18. februar) må i karantene. Trondheim Spektrum iverksetter nå smittevask av hallen. TTK tar også direkte kontakt med de som har reservert time for spill på torsdag og ut dagen. Også medspillere som har vært i hallen må få denne informasjonen.

«Dersom du var i Øya tennishall 18.02.21 etter kl. 14 kan du ha vært utsatt for smitte med covid-19. Smittesporing gir mistanke om en mutert variant av viruset.

Du er med denne sms pålagt karantene etter covid-19-forskriften. Det betyr at du skal holde deg hjemme og unngå kontakt med andre utenfor husstanden. Voksne skal holde avstand til andre voksne i husstanden. Se “Råd til de som skal være i karantene.”

Vi ber om at du settes opp til test så snart som mulig, i tillegg til på dag 7 (dato 25.02.21), også selv om du ikke har symptomer. Du bestiller time for testing via elektronisk påmelding via kommunens nettside.  Ring koronatelefonen 9050 9052 dersom du får problemer med å bestille. Ledige timer vil være tilgjengelig 2-3 dager i forkant av ønsket dato.

Karanteneplikten gjelder selv om du er symptomfri og føler deg frisk. Husstandsmedlemmer skal være i karantene til negativt svar på første test. Dersom du tester negativt på dag 7 kan også du komme ut av karantene. 

Hvis du eller husstandsmedlemmer  får nyoppståtte symptomer som feber, hoste, tungpustethet, hodepine, slapphet, nedsatt lukt- eller smakssans, muskelverk eller sår hals ber vi deg ta kontakt med  koronatelefonen, tlf. 9050 9052 for rådgivning. 

Med vennlig hilsen

Smittevernkontoret i Trondheim kommune»