Stans av idrettsaktivitet for voksne gir stengte tennishaller

Stans av idrettsaktivitet for voksne gir stengte tennishaller

Kommunens vedtak av 10.02.2020 med lokal forskrift pålegger stans i all idrettsaktivitet for voksne fra 20 år og oppover.  Av denne grunn ser vi det nødvendig å stenge bookingsystemet for publikumsspill ved tennishallen Nidarø inntil videre. Lade tennisarena gjør det samme, for anlegget på Lade. Dette skjer med virkning fra 10.02 kl. 23:59. De som har bookede timer vil få disse refundert. LTA som følger opp bookingsystemet kommer med info om dette.

Barn og unges aktivitet skjermes ved at tenniskurs for disse fortsetter, med strenge smitteverntiltak i hallene. Trenerne vil bruke munnbind. Det minnes om at alle over 12 år som er i hallene skal bruke munnbind, unntatt utøverne under selve idrettsaktiviteten.

Vi håper på lysere tider snart igjen. Takk for at du bidrar så vi snart kan få mer normale tilstander.