Tennishallene åpne men ingen organisert klubbaktivitet

Tennishallene åpne men ingen organisert klubbaktivitet

Idag 11. januar skulle kursene og den organiserte klubbaktiviteten ha startet opp igjen.

Det kan vi dog ikke gjøre, med de nasjonale og lokale smittevernreglene som gjelder.

Heldigvis har vi lyktes med å få åpnet tennishallene igjen, men med strenge smittevernregler. Vi ber alle sette seg godt inn i disse, og at de følges nøye.

Husk at det bare er tillatt med 4 spillere pr bane, og at bare helt friske og symptomfrie personer får spille.

Idrettslagene er underlagt den lokale forskriften i Trondheim som sier at all organisert klubbaktivitet innstilles, inntil videre til og med 19. januar. Forskriften løper ut måneden, så restriksjonene kan bli forlenget. Dette betyr at vi verken har kurs, privattimer eller noen annen aktivitet som organiseres fra klubben sin side. Det er kun publikumsspill som er tillatt.

Vi håper å komme tilbake med mer gledelige nyheter, og sender ut info på mail til kursdeltakere så snart vi vet noe om når kursene kan starte opp igjen. Hang in there, og spill ansvarlig på våre baner med noen få faste medspillere inntil videre.

Tennishallene åpne men ingen organisert klubbaktivitet