Avlysning av siste kursuke før jul for voksne

Avlysning av siste kursuke før jul for voksne
Til alle våre voksne deltagere på kurs.
På grunn av den siste tids oppblomstring av smittetilfeller og smitterekorder i Trondheim velger styret i TTK å avlyse alle voksenkurs den siste uken før jul. Det vil si fra og med i dag, mandag 14.12 til og med fredag 18. desember. Nissedoublen er dessverre også avlyst.
Dette er leit og vi vet at kurshverdagen er viktig for mange TTK’ere, men vi vil heller kunne ha hallene åpne i romjulen enn å måtte stenge dem helt. Etter en helhetsvurdering har vi kommet til at dette er det rette tiltaket inn mot jula. Trenerne kommer til å bruke munnbind på kurs for barn og unge resten av uka.
Husk å holde dere oppdatert på Korona-reglene som gjelder for hallene på Øya og Lade, og takk for at du følger dem hele tida! Reglene finner du på www.ladetennisarena.no, Facebook og på oppslag i hallene. (NB! Reglene er litt forskjellige på Øya og Lade, så les dem nøye.)
Kursdeltakere har mottatt epost for litt siden med info om oppstart igjen etter jul mandag den 11. januar. Videre at alle er automatisk med videre på kurs i vårhalvåret, og at eventuelle avmeldinger må meldes per epost innen 18. desember.
Ha en god og smittefri jul, og husk at det er fullt mulig å leie seg bane og spille tennis i hele romjulen!