Avlysning av Lade Open, Fredagssmash, Cardiotennis og Lørdagskarusell

Avlysning av Lade Open, Fredagssmash, Cardiotennis og Lørdagskarusell

Ledelsen i TTK har besluttet å avlyse turneringen Lade Open kommende helg. Gitt situasjonen med økt smitte i Norge og i Trondheim, mener vi det er vanskelig å forsvare gjennomføringen av en åpen tennisturnering med bredt nedslagsfelt. Vi avlyser turneringen og stanser i tillegg en del aktiviteter med en mer sosial innretting på tvers av etablerte grupper. Dette gjelder Fredagssmashen, Cardiotennis og Lørdagskarusell – med umiddelbar virkning. Vi satser på at det lar seg gjøre å fullføre stigespill én mot én ut 2020.

Med dette håper vi på å kunne skjerme hverdagsaktiviteten, slik at vi inntil videre kan opprettholde spillet i gruppene som trener fast sammen. Vi oppfordrer alle for øvrig til å forsøke å etterleve anbefalingen fra myndighetene om å omgås færrest mulig folk framover, samtidig som vi tillater oss noe aktivitet. Vanligvis applauderer vi spill med mange forskjellige, men nå er tiden for å holde seg til noen færre faste spillepartnere. Vi oppfordrer alle til å være grundige med å praktisere godt smittevern, slik at vi har de beste muligheter til å holde anleggene våre mest mulig åpne framover.

Vi hadde virkelig gledet oss til denne turneringen, og beklager sterkt de ulemper avlysningen medfører for de påmeldte. Særlig for våre tilreisende gjester. Vi er lei oss for dette, men håper også på forståelse for beslutningen vår. 2020 har vært krevende for hele samfunnet, og også for oss som tennisklubb. Vi håper vi skimter lyset i enden av tunnellen snart.

Inntil videre – hold dere friske!

Avlysning av Lade Open, Fredagssmash, Cardiotennis og Lørdagskarusell