Dugnad for stenging av utebaner lørdag 17. oktober kl. 11

Dugnad for stenging av utebaner lørdag 17. oktober kl. 11

Etter en lang og innholdsrik utesesong, hvor grusbanene på Nidarø spilte en viktig rolle for fysisk aktivitet under pandemien, går det nå ubønnhørlig mot slutten. Vår banemann Frode trenger hjelp, slik at banene kan presenteres godt neste vår igjen.

Vi satser på at oppholdsværet som er meldt utover uka slår til, og samler troppene for å stenge ned uteanlegget. Dette er en jobb som kan gå veldig raskt, dersom vi får godt oppmøte. Når jobben er gjort kan det passe bra å delta Lørdagskarusellen kl. 12.

Det som skal gjøres er nedtaking av vindseil og tennisnett, innsamling av alt baneutstyr som skal inn i boden, og utlegging av planker og steiner på linjene. Med andre ord en topp oppvarming til Lørdagskarusellen!

Vel møtt 🙂