Når åpner utebanene?

Når åpner utebanene?

De åpner i dag. På en inneklemt fredag etter en fridag. Takket være de som har møtt opp på dugnadene. Men framfor alt; banemann Frode Ree. Som gjennom en miserabel vår har stått på. Fikset små og store ting der nede. Som gjør at vi stolt kan presentere utebanene 2020 på Nidarø.

Vi håper dere medlemmene vil ta godt vare på dem. Koste etter spill, og når dere ser hull. Vanne godt før, under og etter spill. Varsle fra på TTK Anlegg når linjer løsner. Se til at nye brukere følger reglene, slik at banene ikke blir skadet. Sørge for god og inkluderende stemning. Som skaper miljøet Trondhjems Tennisklub skal være.

Selve spørsmålet; når åpner utebanene? Det har mang en ildsjel i TTK motatt gjennom gjerdet på Nidarø. Mens man står der på fritida si. Fra folk med tennisbagen slengt over skuldra, på veg inn i hallen for sitt eget spill. Man slutter aldri å undre seg over hvor mye de egentlig tenker. Men man har lært seg å svare. – Avhenger av hvor mange som kommer på neste dugnad det..

På Himmelspretten tok vi siste løftet sammen. Banemann Frode, hovedtrener Henrik når han ikke hadde kurstimer, Vijay som alltid stiller opp, æresmedlem Helge, familien Høines Reinertsen, Kari fra styret, Ivar med trillebåra. Og Vedat, som har vært med på alle de andre dugnadene. Og noen flere. Det er de du skal tenke på, når du som medlem trår inn på den eminente grusen på Nidarø.

Vi ønsker tennissommeren velkommen til Trondheim. Husk smittevernreglene. De samme reglene som inne gjelder. Bare at du ute på grusen også kan få spille double, så lenge avstandskravet på 1 meter overholdes. Ta deg tid til å repetere banereglene før du går inn.

Hele dugnadsgjengen ønsker deg varmt velkommen til TTKs utebaner på Nidarø.

Gammel anleggsleder (40)