Påmelding til kurs høst 2019

Påmelding til kurs høst 2019

 

Kurstilbudet for høsten 2019 er nå klart, og vi håper mange vil være med oss videre. Kursene våre er stadig mer populære, med et stabilt og dyktig trenerteam, så her er det bare å slenge seg rundt og bestille. Nytt for semesteret er at vi tar inn påmeldingene via et eget system: https://ttk.pameldingssystem.no/kurs-host-2019

Vi har gjort noen endringer i strukturen, hvor det særlig legges opp til at deltakere på barnegruppene får tilbud om flere økter i uken, sier hovedtrener Henrik Selin og sportslig leder i TTK Jon A. Svenningsen. Vi har opprettet flere rødgrupper, et Team Oransje, et Team Grønn og et Team Gul. I tillegg ønsker vi å legge til rette for å få i gang tennis fritidsordning fra Nidarø på mandager og onsdager.

Spilletidspunktene og gruppeinndelinger for alle kurs finner du i tabellen under:

Påmelding til kurs høst 2019Påmelding til kurs høst 2019Påmelding til kurs høst 2019

 

Du kan lese mer om kursene våre på http://trhtk.no/kurs/kurs/

Dersom det er noe spesielt du lurer på, som ikke er beskrevet på nettsiden, så nøl ikke med å ta kontakt med oss på post@trhtk.no 🙂

Send inn din påmelding i dag, og vel møtt til en spennede kurshøst sammen med oss i TTK!

Påmelding til kurs høst 2019Påmelding til kurs høst 2019