Ny utstyrsavtale: Torinor.no og TTK inngår samarbeid

Ny utstyrsavtale: Torinor.no og TTK inngår samarbeid

Er du klar for Babolat?

TTK har inngått et samarbeid med utstyrsleverandør Torinor Sport AS. Dette betyr at du som medlem kan handle direkte i nettbutikken hos www.torinor.no, til sterkt rabatterte priser. Der finner du et stort utvalg av tennisutstyr fra kvalitetsmerket Babolat. Avtalen gir alle medlemmer gode klubbpriser, med faste rabatter på 20-30% og jevnlige VIP-tilbud. I tillegg så mottar klubben bonus basert på alt salg til klubbens medlemmer. Dette vil vi ta ut til turneringspremier, treningsutstyr etc. Vi satser på masse flotte gadgets framover!

Ny utstyrsavtale: Torinor.no og TTK inngår samarbeidNy utstyrsavtale: Torinor.no og TTK inngår samarbeid

TTKs styreleder Audun Ø. Thorshaug er svært fornøyd med den nye avtalen. TTK har i mange år vært en Wilson-klubb, og vi har hatt en god relasjon med de. Men etter en lengre prosess har vi nå landet på at Torinor og Babolat har det opplegget som på best mulig måte kan ta klubben videre. TTK vokser og vi har behov for å effektivisere en del funksjoner, og vi har merket oss at Torinor får veldig gode skussmål for jobben de gjør. Prisen de fikk som årets Babolat-distributør «World Wide» på deres partner event er noe som bekrefter det gode inntrykket vi selv har fått gjennom forhandlingene. TTKs utstyrsansvarlige – hovedtrener Henrik Selin – anbefaler alle å gå inn i nettbutikken allerede nå for å rekke sommersalget:

Ny utstyrsavtale: Torinor.no og TTK inngår samarbeid

For å benytte rabatten må du gjøre følgende: 

  1. Gå inn på torinor.no
  2. Klikk på «logg inn»
  3. Registrer deg som ny privatkunde
  4. Sett inn rabattkode: Trondhjems
  5. Rabattkoden registreres kun én gang. Neste gang du logger inn vil du automatisk få opp rabatterte priser.

Om Babolat: 

Babolat er et av verdens mestselgende tennismerke og sponsor til kjente spillere som Rafael Nadal og Dominic Thiem. Babolat er en totalleverandør av tennisvarer og har både racketer, baller, bager, sko, tekstiler og rekvisita i sortimentet. Norges Tennisforbund har valgt Babolat som sin sponsor på tekstiler og baller. Babolat leverer også produkter til Badminton og Padel.

Ny utstyrsavtale: Torinor.no og TTK inngår samarbeid

Ny utstyrsavtale: Torinor.no og TTK inngår samarbeid Ny utstyrsavtale: Torinor.no og TTK inngår samarbeid