Divisjonskampene starter onsdag

Divisjonskampene starter onsdag

Divisjonstennisen i Trondheim starter med et smell. Det blir også i år lokalderby mot NTNUI på herresiden, da TTK har utvidet til to lag. Det gjelder også for damelagene. Hvilket betyr travle helger på anlegget og mye flott tennis å se!

Onsdag 22. Mai kl 17 står studentene fra NTNUI som favoritter, men TTKs andrelag er nøye valgt ut av lagkaptein Trond Are Martinsen. TTKs lineup er: Endre Vaagland, Lars Tiller, Loic Fourel og Marc Eldevik Drees. Double; Vaagland – Drees, og Fourel – Jon A. Doublespesialist Svenningsen.

Kaffe, brus og pølser til tilskuerne!

Ta turen og hei fram TTKs herrer👏

Videre program:

– Lørdag 25. Mai kl. 12 TTK1 vs Porsgrunn

– Søndag 26. Mai kl. 12 TTK1 vs Nesodden

– Torsdag 30. Mai kl 11 TTK1 vs Holmen