Tilgang til å booke utebaner

Tilgang til å booke utebaner

Etter iherdig dugnadsinnsats fra spesielt ivrige medlemmer, så kan vi nå endelig åpne utebanene på Nidarø for reservasjon.

Medlemmer som ønsker å booke i det særskilte bookingsystemet for utebanene må logge seg inn med mailadressen som er oppgitt til klubben, og sette sitt eget passord. Dette er grunnet at vi har hatt en «meltdown» av systemet, og vi har vært nødt til å sette det opp på nytt igjen.

Endring av passordet gjøres i innloggingsbildet: skriv inn din mailadresse under Brukernavn, og trykk NYTT PASSORD. Systemet genererer da et tilfeldig nytt passord som sendes på mail. Husk å sjekke mappen for mail-/søppelpost dersom mail med nytt passord ikke kommer i innboksen din. Etter du har logget deg inn med dette vil du kunne velge eget passord igjen.

Ved problemer med innlogging, send mail til pera-nor@online.no

Det er altså du som er medlem i TTK som kan booke utebaner i denne bookingbasen. Du kan i tillegg ha med gjester dersom du betaler for 150 kr pr time for gjestespill. Nye medlemmer får utlevert nøkkel på kontoret. Medlemmer som har rotet bort nøkkelen sin kan få ny mot et gebyr på kr 100.

Det kan være lurt å ta en rask repetisjon av reglene for bruk av utebanene våre, slik at kunnskapene er tipp topp før grussesongen 🙂

Regler for utebaner

 

Tilgang til å booke utebanerTilgang til å booke utebaner