Klargjøring av utebanene onsdag 15. mai fra kl. 18

Klargjøring av utebanene onsdag 15. mai fra kl. 18

DRØMMEVÆRMELDING!

Kong vinter har spilt oss grusentusiaster en rekke puss utover i mai, men vi prøver igjen: Grussesongen på Nidarø står for døren. Det blir en intensiv fase hvor man får muligheten til å gjøre seg kjent med underlaget, ettersom klubbmesterskapet står allerede til helga 🙂

Det som må gjøres er montering av tennisnettene og vindseil på bane 1. Hvis vi blir så mange at det ikke er nok ledige plasser på banene, så rydder vi litt slik at anlegget er innbydende til klubbmesterskapet. Samling av søppelet som ligger inn mot gjerdet til utebanene er en oppgave som vil glede enhver med kjærlighet til Nidarø og utebanene.

Utover kvelden onsdag vil de frammøtte få teste banene for spill, før bookingsystemet åpner på torsdag morgen. Etter planen!

Vel møtt til grussesongen på Nidarø!

Klargjøring av utebanene onsdag 15. mai fra kl. 18 Klargjøring av utebanene onsdag 15. mai fra kl. 18