Åpning av treningssal på Lade Sportsarena – medlemskapstilbud

Åpning av treningssal på Lade Sportsarena – medlemskapstilbud

Fredag 22. mars åpner den nye treningssalen på Lade Sportsarena! Daglig leder Øystein Glåmseter og leverandør Gym2000 har jobbet på spreng inn mot mesterskapet Trondheim Open, og TTK er så heldige å få innvie salen som et tilbud til turneringsdeltakerne på Trondheim Open 2019. Vi gleder oss stort til å kunne tilby dette som en ekstra fasilitet ved turneringene. Vi tror mange vil sette pris på muligheten til oppvarming, nedtrapping og uttøyning på salene, som er inndelt i en treningssal og et aktivitetsrom.

Ut mars kan man trene gratis i treningssalen, og det åpnes allerede nå for tegning av medlemskap for de 50 første innmeldte!

Vi håper at mange medlemmer vil tegne seg både fra tennismiljøet og bordtennismiljøet, og inntekt fra dette rommet er viktig for driften av Lade Sportsarena som LTA gjør sammen med bordtennis og kampsport.

Åpning av treningssal på Lade Sportsarena - medlemskapstilbud Åpning av treningssal på Lade Sportsarena - medlemskapstilbud