Rekordpåmelding til Trondheim Open!

Rekordpåmelding til Trondheim Open!

TTK har brutt en magisk grense, med over 100 påmeldte spillere i en og samme turnering! En småsvett turneringsledare Henrik Selin er «mycket nögd» med innføringen av lisenskrav og bruk av Tournamentsoftware ved påmeldingen, selv om det har blitt en del manuelle prosesser nå i første omgang for å få på plass lisens til alle. Men dette vil vi ha nytte av i resten av turneringene ut året, og til neste år regner vi med at 99,9 % kommer til å fornye sin lisens ved årsskiftet 🙂

Vi er glade for å ha fått god hjelp ved oppsettet og planleggingen fra turneringsansvarlig i Norges tennisforbund Svein Are Lapstun, som er mektig imponert over deltagelsen i Trondheims nye tennisstorstue. 32-tablå i turneringer ser vi faktisk ganske sjelden i Tennis-Norge, sier Lapstun. Rekordpåmelding til Trondheim Open! Rekordpåmelding til Trondheim Open! Rekordpåmelding til Trondheim Open!

Spilletidene vil komme på plass i løpet av de nærmeste dagene, men det som er sikkert er at vi vil komme til å måtte bruke både banene på Lade og Nidarø. Vi vil prøve å tilpasse kampplassering best mulig og gjøre justeringer så langt det lar seg gjøre, men her må vi be om fleksibilitet og samarbeid mellom deltakerne for å få kabalen til å gå opp best mulig for en effektiv turneringsavvikling. Samkjøring i mellom anleggene er både miljøvennlig og kan være en fin service til våre gjestende deltakere. Vi oppfordrer alle til å følge oss på https://www.facebook.com/trondhjemstk/, og på Facebook-gruppen TTK Sportslig for løpende oppdateringer og samhandling.

Vi starter med lokale kamper allerede på torsdag kveld på Lade, hvor to baner er holdt av. Det blir lagt ut en forespørsel på gruppen TTK Sportslig hvor de som har mulighet til å spille da oppfordres til å kommentere. Spillere fra Kristiansund og Østersund vil kunne ankomme allerede fra lønsjtid fredag, så vi satser på å få avviklet noen kamper fra da av. Vi prøver også å legge til rette for innslåing, både på Nidarø og Lade.

Men det er ikke bare det tennissportslige som er i fokus ved Trondheim Open. Et spesialnedsatt turneringsutvalg ledet av TTK-styrets Vincent Patry er døpt TTK Army, og har møttes både sent og tidlig for detaljplanlegging av aktivitetene. De har utformet en actionplan for hele helga som kommer til å bli sluppet en av de nærmeste dagene. Smakerbiter er: parallell bordtennisturnering, egen minitennisturnering, tennisresepsjon, forpleiningstjeneste i verdensklasse fra kiosken, sosialkveld med aftertennis og tenniskahoot, turneringsmiddag ute for de voksne på lørdag, og trekning av turneringslotteri før finaler.

Rekordpåmelding til Trondheim Open! Msieur Patry; TTK#1 og hærfører i styre&stell

For ikke å snakke om at Lade tennisarena ved daglig ildsjel Øystein Glåmseter jobber på spreng for å få til åpning av det nye treningssenteret på Lade. Dette synes vi hadde vært fantastisk å kunne tilby som fasilitet for deltakerne våre under turneringen, sier en spent styreleder Audun Ø. Thorshaug.

Rekordpåmelding til Trondheim Open! Rekordpåmelding til Trondheim Open! Rekordpåmelding til Trondheim Open!

(Lade tennisarenas far (og mor?): Øystein Glåmseter)

Det er bare å følge med i våre kanaler utover denne uka! Trondheim Open 2019 – vi glær oss!