Trondheim Open: spillere fra over 10 ulike klubber kommer! Kommer du?

Trondheim Open: spillere fra over 10 ulike klubber kommer! Kommer du?

Du har kanskje spottet noen nye navn her på Tournamentsoftware for Lade Open?

Det er bl.a. fordi Kristiansunds mest ivrige doublespillere og ringrever har meldt sin ankomst, anført av klubbstyrets Erik Rognskau. De har hørt godord om den nye tennisarenaen, og den sosiale turneringsprofilen til TTK. Vi får også besøk fra flere klubber på Østlandet!

«I den siste turneringen har vi hatt et fantastisk lag som tilbyr mat. Kan vi gjøre det bedre med flere aktiviteter? (bordtennis turnering, tennis utfordring, mini tennis turnering, quizz, sosial kveld, sjakk turnering, uno turnering…). Hvis du vil være en del av dette fantastiske laget, send meg en privat melding Trondheim Open: spillere fra over 10 ulike klubber kommer! Kommer du?

Og dette er før Østersund har meldt inn sin liste over deltakere. De har fått en disp til ikke å bruke tournamentsoftware. Men vi ønsker at alle andre skal benytte seg av dette flotte verktøyet, sier styreleder i TTK – Audun Ø. Thorshaug. Som er noget bekymret over en travel hovedtrener og turneringsledare, som pr. i dag mottar løpende på- og avmeldinger på hvitt papir, software, Messenger, Facebook, klubbmail og snart også kanskje Snapchat.

DERFOR:  Från och med denna turnering vil det gjelde lisenskrav för deltakning i alla TTKs turneringar, og man måste nytta Tournamentsoftware för at melda seg på, sier hovedtrener Henrik Selin.

– Tournamentsoftware gir oss alle fortløpende bedre oversikt over hvilke klasser som kommer til å kunne gjennomføres. Vet du for eksempel om du vil bruke en av dine to klasser til å melde deg på som eneste deltaker i damer B nå? Eller kunne du gjerne ha tenkt deg å spille Mixed double bare du hadde visst at det var flere enn Patry og Thorshaug som var påmeldt? Vi bruker litt for mye tid på administrasjon pr. nå, sier styreleder Thorshaug. Vi fortsetter selvsagt å svare på spørsmål og skjønner at det noen gang vil skje uforutsette ting som medfører at det må gjøres tilpasninger som må avklares med turneringsleder.

Men med flere lisensierte spillere har vi trygghet for forsikringsdekning, og en annen fordel er at vi har en større gruppe å velge blant for våre 4 divisjonslag som skal ut i kamper det neste halvåret. (https://www.tennis.no/Lisens-og-forsikring) .  Alle som hadde lisens tidligere mottok mail 20. desember 2018 mail med betalingsinfo fra post@tennis.no, med tilbud om tennis- og padellisens for 2019.

Lisensavgiften 2019

  • Barnelisens (født 2007-2013): Kr 0,-
  • Junior (født 2000-2006): Kr 300,-
  • Junior utvidet: Kr 510,-
  • Senior (født 1950-1999): Kr 420,-
  • Senior utvidet: Kr 630,-
  • Veteran (1949 og eldre): Kr 290,- (ingen forsikringsdekning)
  • Veteran utvidet: Kr 630,-

Ta kontakt med oss på post@trhtk.no for å ordne din tennislisens, om du ikke har et idrettsnummer fra før av.

Og vel møtt til Lade Open 2019! Vi gleder oss til å ta imot så mange gjester, og vise fram Trondheims tennismiljø fra vår beste side 🙂