Trekning for TTKs gjeve klubbmesterskap

Trekning for TTKs gjeve klubbmesterskap

Trekning til Klubbmesterskapet inne 2018 er ute! Vi har rekordmange påmeldinger 🙂 Men det har vært en krevende kabal for turneringsleder å få denne til å gå opp, så husk at du må sette av hele helga om du skal være med i et slikt mesterskap.

http://ntf.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=B4B64F86-3F24-43DA-970D-2568EDE6E27C

Spilleregler:

Single – best av 3 set (tredje som supertiebreak), med unntak av gruppespillspuljer. Puljer med 4 påmeldte spiller først til 8 games, mens puljer med mer enn 5 påmeldte spiller først til 6 games. Ved lik score spilles avgjørende tiebreak.

Double: best av 3 set – tredje som supertie. No ad. Møt opp i god tid før kampen din er satt opp – minimum 30 minutter før.

Vel møtt til en KNAKELIBRA turneringshelg, TTK’ere 🙂