Lade tennisarena vinner kåring på Tennisforum

Lade tennisarena vinner kåring på Tennisforum

Lade tennisarena vant prisen for beste anlegg på Norges tennisforbunds Tennisforum i helgen.

Gratulasjonen og blomsten er nå brakt opp til Trondheim av stasjonert AU-representant Espen Lilleaas.

Øystein Glåmseter (daglig leder i LTA) smiler fornøyd og sier at de er meget fornøyd med resultatet. Vi gleder oss over stor aktivitetsøkning, og håper på at mange nye tennisspillere får glede av anlegget framover.

De fleste har sikkert sett at man nå har fått skikkelig montering av nett og bakgrunnsduk for å skjerme spillerne på banene, og vi skal straks over i et fast og mer hyppig renholdsregi. Dette vil skje i regi av klubbenes divisjonslag, på faste tidspunkt i helgene, sier en fornøyd daglig leder. Vi ser jevnt og trutt ser at nøye planlagte fasiliteter inne i anlegget kommer på plass slik vi ønsker, selv om det fortsatt er noe som gjenstår.

Det er bare å glede seg til fortsettelsen: treningsrom, digitale skjermer, play-sight-bane? hvem vet, smiler den blide tennisildsjel og daglig leder Glåmseter.

Lade tennisarena vinner kåring på Tennisforum