Rykker denne gjengen opp til 2. divisjon lørdag?

Rykker denne gjengen opp til 2. divisjon lørdag?

Det er det store spørsmålet denne tennishelga. I tennis-Norge er det ingen lag nord for Bergen som spiller høyere enn 3. divisjon. TTK har vært nært opprykk flere ganger, men har aldri klart å ta det siste steget. Nå har herrelaget igjen sjansen, anført av lagkaptein Vincent Patry!

Slaget skal stå på Lade tennisarena lørdag 13. oktober kl. 12, etter at finalen måtte flyttes fra Oslo da motstanderlaget Egersund ble stanset av orkanen Knut.

Først spilles 2 doubler, før 4 utvalgte skal ut i singler.

– Vi gleder oss voldsomt til å være vertskap for finalen, sier en meget spent sportslig leder i TTK – Jon A. Svenningsen. Kan vi klare å skape trøndersk tennishistorie her samme året som Lade tennisarena åpnet?

TTK-leder Audun Ø. Thorshaug er minst like spent, og håper mange vil ta turen for å støtte laget. Hadde det ikke vært fantastisk å skape litt Davies cup-stemning i hallen!?  Enn om det kan vippe kampen i vår favør, sier en entusiastisk styreleder. Som kan love kaffe, vafler og topptennis i Trondheims storstue. Dette er hjemmebanen vår. La oss la motstanderlaget få merke akkurat det!