Team Tennisskolen Trondheim – tennis fritidsordning på Lade tennisarena

Team Tennisskolen Trondheim – tennis fritidsordning på Lade tennisarena

Vi har endelig gleden av å presentere TEAM TENNISSKOLEN TRONDHEIM – et tilbud om tennis fritidsordning i nybygde Lade tennisarena.

Med oss på laget for å drive denne har vi en nyinnflyttet Ladebeboer, med et velkjent navn i barnetennisNorge; Espen Lilleaas.

Team Tennisskolen Trondheim - tennis fritidsordning på Lade tennisarena Team Tennisskolen Trondheim - tennis fritidsordning på Lade tennisarena

– Vi kan vel knapt få sagt hvor glade vi er for at Espen er sammen med ei trønderpie, som får han og familien med til Trondheim, sier sportslig leder i TTK Jon A. Svenningsen. Espen har gjennom en årrekke bygd opp en forbilledlig tennisskole for Nordberg tennisklubb i Oslo. Han er også en sentral ressurs på barnetennis for Norges tennisforbund, og har selv barn ved Lade skole. Vi kunne ganske enkelt ikke fått en bedre trenerressurs til å skape det vi ønsker her i Trondheim.

– Og så har vi faktisk Norges fineste anlegg: Nybygde Lade tennisarena ved fotballbanene i Lade idrettspark. Dette er i et felles bygg med bordtennis og Tae-kwon doe: Lade sportsarena, sier en entusiastisk TTK-leder Audun Ø. Thorshaug. Vi har flotte fasiliteter, med nytt kjøkken, møterom, garderober og treningssenter under opparbeiding.

Team Tennisskolen Trondheim - tennis fritidsordning på Lade tennisarenaTeam Tennisskolen Trondheim - tennis fritidsordning på Lade tennisarenaTeam Tennisskolen Trondheim - tennis fritidsordning på Lade tennisarena

  • Hva er en tennis fritidsordning, Espen? – Kort sagt betyr det en ordning hvor vi følger barna fra skolen og bort til Lade tennisarena, hvor vi har nye fasiliteter for tennislek, en matbit og leksehjelp, styrt av flinke instruktører og trygge voksenpersoner.
  • Hvem er det for? Alle barn i aldersgruppen 5 til 12 år
  • Når starter det? Vi starter opp etter høstferien, med tilbud 2 dager pr. uke – på tirsdager og torsdager. Barna kan være her mellom kl. 14:00-16:30
  • Hva koster det? Kr. 600 pr. måned, dvs. kr 150 pr. uke. Det blir muligheter for søskenrabatt. En del av kontigenten går til såkalt minimedlemskap, som gjør at man kan melde seg på våre helgeturneringer som går 2-4 ganger i året.
  • Hvordan blir tilbudet i praksis? – Vi følger skoleruta. Man kan melde seg på fortløpende. Den første uken er prøveperiode. De som vil fortsette etter dette trenger ikke gjøre noe. De som vil frigi sin plass gir beskjed innen utgangen av torsdag 18.oktober. De som går videre men ikke vil fortsette etter jul kan frigi sin plass for termin 2 (jan-april(påske) innen 10.desember. Termin 3 er fra april(påske) – juni (skoleslutt). Man kan betale for én termin om gangen, dvs. høst 2018 i første omgang (10 uker – frem til 20.desember – Kr. 1500,- for 1.termin)
  • Hvorfor skal ungene på Lade prøve tennis? Tennis er en idrett du kan drive hele livet. Den gir deg en utfordring på alle måter, både teknisk og fysisk, men også mentalt og taktisk. Tennis er en slags fysisk utgave av sjakk, hvor det gjelder å finne det riktige trekket hele tiden. Men du får kun noen tideler til å bestemme deg før du må ta ditt valg. Programmet har som hensikt å kunne gi hvert eneste barn en mulighet til å mestre den komplekse idretten tennis. Målsetningen er at barna skal «leke på seg ferdigheter», og all trening er i utgangspunktet lek med ball og racket. Mange av de temaene vi arbeider med finner du igjen i barnehagen og på skolen. Det å lære seg å samarbeide med andre barn, løse oppgaver selvstendig, vente på tur, og kunne høre etter og ta imot en beskjed. De motoriske ferdighetene vi trener på er basisferdigheter som å hinke, hoppe, løpe, krype og gå i alle himmelretninger. Øye-hånd koordinasjon er også sentralt med i treningen.
  • Når kan jeg få vite mer? Ta med barna, la dem prøve organisert tennislek med oss, mens du får se fasiliteter og blir kjent med vårt personell – på åpen dag tirsdag 2. oktober fra kl. 16:30 til kl. 17:30. Dere kan også få svar på spørsmål på foreldremøte samme kveld kl. 20-21 på møterommet over tribunen i hallen. Bekreft gjerne til Espen på tlf 906 24 307 om du kommer, så vet vi hvor mye plass vi trenger.
  • Lurer du på noe allerede nå? Send en mail til leder for Team Tennisskolen på Lade: espen.lilleaas@gmail.com eller ring Espen på tlf 906 24 307.
  • Vil du sikre deg plass allerede? Send en mail til Tennisskolen v/espen.lilleaas@gmail.com, med info om barnet og alle kontaktopplysninger til foreldre/foresatte

VELKOMMEN TIL TENNISSKOLEN HØSTEN 2018 🙂

Team Tennisskolen Trondheim - tennis fritidsordning på Lade tennisarenaTeam Tennisskolen Trondheim - tennis fritidsordning på Lade tennisarena

  Demodag Nordre gate og gymtime ved Lade skole tidlig i september!