Kjøpe ny racket? Demokveld Wilson tirsdag 11. sept på Lade tennisarena kl. 19

Kjøpe ny racket? Demokveld Wilson tirsdag 11. sept på Lade tennisarena kl. 19

Vi gjentar suksessen med nok en demodag sammen med vår utstyrsleverandør Wilson. Håkon Mjøen jr. fra Amer Sports Norway kommer for første gang til Lade tennisarena, og det er all grunn til å regne med at han har med seg mye godt i bagen.

Vi holder av en bane kl.19-21 og det blir mulighet for prøvespill av forskjellige racketer. Håkon og våre trenere vil kunne gi deg veiledning for å finne akkurat riktig Wilson-wand for deg, noe som krever både kunst og magi som i Olivanders tryllestavbutikk.

Ingen grunn til å blakke seg på XXL med kjøp av elendige racketer. Her får du det beste fra Wilson Norge, og kyndig veiledning. Du får også racketer med ny streng, som ikke har ligget og blitt crispy i månedsvis i skiftende temperaturer under transport fra Kina. Det blir også mulighet for å prøve ulike strengetyper, som klubben fører.

Utstyrstilbudet til Wilson finner du her: http://www.wilson.com/en-gb/tennis/tennis-rackets

Kjøpe ny racket? Demokveld Wilson tirsdag 11. sept på Lade tennisarena kl. 19 Kjøpe ny racket? Demokveld Wilson tirsdag 11. sept på Lade tennisarena kl. 19