Tenniskurs høstsemester i gang igjen!

Tenniskurs høstsemester i gang igjen!

I dag mandag 3. september starter de faste tenniskursene våre opp igjen. Alle som har meldt seg på har fått tilsendt mail med tid og sted for gruppen sin.

Og organisatorene Henrik Selin og Øystein Glåmseter har hatt litt av en kabal for å få høstens program til å gå opp. Vi har rekordstor påmelding til kursene våre, som blir stadig mer populære. Dette er en stor honnør til trenerne våre, som dag og ut dag inn etablerer en ramme for utvikling og gode tennisopplevelser. Men også kursdeltakerne fortjener ros, for de er den viktigste bidragsyteren for å skape godt miljø og fellesskap i tennistreningen i de ulike gruppene.

Nytt for i høst er at vi skal jobbe med videofilming av teknikk med hver enkelt spiller, sier hovedtrener Henrik Selin og sportslig leder Jon A. Svenningsen. Det kan bli en øyeåpner for noen og enhver å se seg selv og egen teknikk brutt ned i sakte film-format – hvis man vil. Vi oppfordrer alle til å sjekke ut tennisforbundets Tech app, som kan være til god hjelp i utviklingen.

Tenniskurs høstsemester i gang igjen!

Vel møtt til en kurssesong med mye nytt på programmet!