TTKs klubbmestere utendørs 2018 kåret!

TTKs klubbmestere utendørs 2018 kåret!

Alle resultatene finner du her: http://ntf.tournamentsoftware.com/sport/matches.aspx?id=366304C7-E289-4EC9-A1D7-D3F4324A904D&d=20180610

I singleklassene skjedde det spesielle at TTK-trener Malin Graneng Olafsen spilte seg fram til finale både i dameklassen og herreklassen. Førstnevnte vant hun, før hun måtte se seg slått av den fremadstormende herrespiller og student – Sondre Bergo i en flott finale i flatt kveldslys på Nidarøs finmalte limestone. I damefinalen seiret hun, mot LTA-ildsjel og damelagskaptein Marte Skarland.

TTKs klubbmestere utendørs 2018 kåret! TTKs klubbmestere utendørs 2018 kåret!

I doubleklassene gratulerer vi de flotte vinnerparene, Siv Fjellvang/Anne-Marie Berg og Skarland/Cecilia Wåhlberg. På herresiden kom doubleradarparet og superheltene The Bergo brothers sterkt tilbake i et gysende spennende tie-brek og beseiret de rutinerte ringrevene Sanderud/Eldevik-Drees.

TTKs klubbmestere utendørs 2018 kåret! TTKs klubbmestere utendørs 2018 kåret!

Ungdommen bet også godt fra seg, delvis innendørs. Vi gratulerer!

TTKs klubbmestere utendørs 2018 kåret! Til venstre: Skarland vs Olson – dyktige unggutter som neppe har utkjempet sin siste duell i klubbmesterskap…

TTKs klubbmestere utendørs 2018 kåret! TTKs klubbmestere utendørs 2018 kåret!