Utebanene åpne for medlemsspill – i det gamle bookingsystemet

Utebanene åpne for medlemsspill – i det gamle bookingsystemet

En uvanlig lang vinter kombinert med anleggsarbeider over bane 2 har gitt sein utebaneåpning i år. Men takket være innsatsen fra de som har bidratt på våre dugnader, så kan vi endelig åpne 3 av utebanene for medlemsspill i sesongen 2018 nå! – Jeg vil framheve at det er noen få her, som gjør veldig mye for veldig mange, sier styreleder i TTK Audun Ø. Thorshaug, som hyller dugnadsheltene i TTK. Kanskje klarer vi i 2018 å bygge et anleggsutvalg rundt ny teknisk sjef Vincent Patry, med medlemmer som vil ta litt ekstra ansvar for et til enhver tid skinnende flott uteanlegg? Det er bare å melde sin interesse 🙂

Du som er medlem kan booke utebane gjennom det reservasjonssystemet vi hadde før Lade tennisarena åpnet. Lenke til det ligger på knappen oppe til høyre —>

Du som har vært medlem før kan bruke ditt gamle passord, og ev. nye medlemmer får tilsendt nytt passord. Dersom det ikke fungerer, så kan du rette spørsmål om medlemskap og registrering til vår medlemsansvarlige; pera-nor@online.no. I så fall ber vi deg først sette deg inn i informasjonen om medlemskap og leie av bane som du finner her: http://trhtk.no/medlemskap/medlemskap/

Vi minner om bruksreglene for utebanene, som vi ønsker å ta godt vare på. De har fått en liten rebrush, og det kan sikkert være verdt at alle frisker de opp igjen: http://trhtk.no/regler-for-bruk-av-utebaner/regler-for-utebaner/

Husk at gratis medlemsspill utendørs forutsetter at alle spillerne på booket bane har betalt fullverdig medlemsskap (1500/1200/3500 kr). Hvis ikke skal det bookes gjestespill til kr 200 eller du må leie bane manuelt.

Lykke til med årets utesesong, hvor første turnering er Vårdouble allerede 19. mai! Dugnadsspillerne våre har et forsprang 🙂

Utebanene åpne for medlemsspill - i det gamle bookingsystemet Utebanene åpne for medlemsspill - i det gamle bookingsystemet