DUGNAD UTEBANER LØRDAG 5. MAI

DUGNAD UTEBANER LØRDAG 5. MAI

Utebanedugnadssesongen er i gang! Sola skinner atter en gang på TTKs flotte uteanlegg på Nidarø. Vi trenger DIN hjelp i dugnadene framover, slik at det kan skinne av anleggene våre også!

Geriljadugnadene har imidlertid allerede startet. Et gammelt jungelord lyder: en gang anleggsleder – alltid anleggsleder. Den fortapte rogalending, Frode Ree, har allerede feid over bane 1. Den gamle anleggsleder Thorshaug har sett på at den nye ansvarshavende padawan Vincent Patry har båret sekker med grus inn på banene – i en forrykende sesongoppkjøring. Vil flere gamle anleggshelter tre fram i manesjen igjen?

DUGNAD UTEBANER LØRDAG 5. MAI DUGNAD UTEBANER LØRDAG 5. MAIDUGNAD UTEBANER LØRDAG 5. MAI

DUGNAD UTEBANER LØRDAG 5. MAI DUGNAD UTEBANER LØRDAG 5. MAI

Lørdag kl. 11 braker det løs nede på Nidarø, med dugnad og Lørdagskarusell. Karusellen blir gratis for de som kan avse en time eller to før, under eller etter spill på Karusellen. Dugnaden er som alltid noe væravhengig, men i utgangspunktet er dette tingenes gang:

  • Fjerning av planker og steiner fra linjene
  • Raking og oppsamling av løv innenfor og utenfor gjerdene
  • Kosting og oppsamling av grus og smuss inne på banene
  • Justering og nedpressing av linjene
  • Utbæring og fordeling av ny tennisgrus <3
  • + mye mye mer etter anleggsleder(es) forefallende-liste

Følg med på Facebook-gruppen TTK-anlegg for å kunne ta del i geriljadugnadsheltenes framferd i ukene som kommer, og få muligheten til å bli en bidragsyter selv. Let’s make utebanene great again!

DUGNAD UTEBANER LØRDAG 5. MAI