Anleggsnytt inne og ute på Nidarø

Anleggsnytt inne og ute på Nidarø

Utomhusplanen for Nye Nidarøhallen er klar, og av særlig betydning for TTK er at vi i følge opplysninger fra prosjektet vil kunne ha en ordentlig asfaltert parkeringsplass å forholde oss til fra 18. juni. – Naturlig nok er det mange medlemmer som finner det vanskelig med adkomst og parkering til anleggene våre på Nidarø nå, men vi er altså lovet at det vil bli bedre framover, opplyser TTKs styreleder Audun Ø. Thorshaug.

Det er en del ulemper vi må leve med nå i den mest intense anleggsfasen, men ny parkeringsplass med skikkelig overvannshåndtering vil i alle fall være en fordel for utebanene våre, som tidligere har blitt oversvømmet av overvann som renner fra parkeringsplassen. Det vil også bli lagt ny utebane på bane 2 i regi av rørprosjektet som var der i høst, og entreprenør skal sette disse anleggene i stand igjen. Dette skal skje fra og med 18. mai og utover, og skal med et visst værforbehold være klart til juniorturneringen vår 25. mai. – Men de tre andre utebanene håper vi å ha klare lenge før den tid, sier nyslått teknisk sjef i TTK – Vincent Patry.

Anleggsnytt inne og ute på Nidarø Anleggsnytt inne og ute på Nidarø 

– Flere har også lagt merke til at DnB-cup i håndball sist helg har gitt mye grus på innebanene. Dette vaskes as we speak, sier TTK-leder Thorshaug onsdag 2. mai. Her blir det også nødvendig med en skikkelig vårrengjøring, som Spektrum er i ferd med å ta. Vi ønsker at dette anlegget skal framstå i god stand og være et godt sentralt alternativ til Lade Tennisarena, sier Thorshaug.

Anleggsnytt inne og ute på Nidarø Anleggsnytt inne og ute på Nidarø

Følg med på TTK-Anlegg på Facebook for fortløpende dugnadsnyheter framover.

 

Anleggsnytt inne og ute på Nidarø