Åpningsarrangement Lade Sportsarena onsdag kl. 18

Åpningsarrangement Lade Sportsarena onsdag kl. 18

Vi ønsker alle våre medlemmer velkommen til Lade Tennisarena og den offisielle åpningen av hele Lade Sportsarena!

Vi håper at så mange som mulig tar turen innom for å vise beslutningstagerne i politikk og idrett at dette er et anlegg som blir satt pris på, og som det var riktig å støtte med betydelige midler. Det blir snorklipping ved ordfører, oppvisningsspill i tennishallen og en rekke aktiviteter rundt om i alle arealene i Lade Sportsarena. Det hele avsluttes med en gigantisk kake oppe hos Taekwon-doe Åpningsarrangement Lade Sportsarena onsdag kl. 18

Meld gjerne din interesse på vår Facebook-side, del arrangementet og møt opp for en flott markering av anlegget hvor vi skal ha tilhold i mange gode år framover!