Det gamle reservasjonssystemet fases ut

Det gamle reservasjonssystemet fases ut

Fra og med 26. februar skjer alt spill og booking av baner gjennom det nye reservasjonssystemet som TTK deler med Lade Tennisarena. Her vil altså alle banene, både på Nidarø og på Lade framkomme, på ett og samme sted.

www.ladetennisarena.no er adressen, og knappen Reserver bane (oppe til høyre) vil peke til denne adressen fra den 26. februar.

NB: det har oppstått en feil nå i løpet av mandag 19. februar som gjør at reservasjonene på bane A Nidarø ikke lengre vises i systemet. Vi har dessverre ikke noe backup på dette, og har ikke noen mulighet for å få dette opp igjen nå. Allerede bookede reservasjoner går som planlagt, og det vil ikke være anledning for å gjøre forhåndsreservasjoner.

Det betyr at vi ut vinterferieuken må over på den gamle ordningen for de som ikke hadde booket på forhånd. Dette er at den som spiller må overlate banen til nyankomne medlemmer etter en stund. Vi håper våre medlemmer kan utvise godt samarbeid for at dette går smidig den siste uka.

Samtidig minner vi om at Lade Tennisarena er åpen og gratis for alle fram til fredag, når Regionmesterskapet starter.