RM inne 23-25/2 på Lade tennisarena

RM inne 23-25/2 på Lade tennisarena

Dette blir ett spennende år med ett helt nytt anlegg som gir muligheter for mye mer tennisaktivitet.

TTK har arrangert regionmesterskapene de siste årene, og vi har lyst til at det skal fortsette i en enda større utgave når Lade tennisarena åpner. Vi ønsker å involvere flere av klubbene i Trøndelag i arrangementet, og håper på å kunne vekke liv i samarbeidet Tennisregion Trøndelag igjen.

Men vi har allerede vært i kontakt med forbundet for å klarlegge aktuelle datoer for et regionmesterskap, og vi foreslår å legge RM litt seinere i år. Det vil kunne bli en fantastisk premiere-turnering på Lade tennisarena 🙂

Hopper att så många som mulig kan bli med og delta,  men også bidra til att denne helg blir en fantastisk start og en ny framtid før tennis i Trondheim.

Før påmelding til turneringen, gå in her.

http://ntf.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=076A45B3-A499-44A6-9C76-3710DACFFF81

 

In og meld dere på!