Spørreundersøkelse for tenniskurs 2018

Spørreundersøkelse for tenniskurs 2018

TTKs store quizmaster og labyrintguide, Jon Ambrosiusspør Svenningsen, er nok en gang ute etter å høre din mening. De som spørres er særlig kursdeltakere og foreldre, som har mottatt egen mail i innboksen/søppelposten nå. Vi vil senere også rette oss mot de som har lyst til å begynne på kurs i 2018, sier Jon.

Det åpner seg en rekke nye muligheter for et godt tilpasset tilbud når Lade tennisarena åpner i februar 2018, og kapasiteten for innespill flerdobles. Derfor vil vi høre hvilket kurstilbud våre medlemmer ønsker seg, som for eksempel når og hvor det passer å spille. Er økter på 90 minutter interssant for noen? Kanskje skal vi tilby deg som foresatt en treningsøkt mens din håpefulle er på tennistrening? Spørsmålene er mange, kanskje er også svarene det!?

Dette er til stor hjelp for oss som planlegger hvordan tilbudet skal bli i 2018. Gå inn og ta undersøkelsen nå!