Lyst til å bidra til rimelig tennis når Lade åpner?

Lyst til å bidra til rimelig tennis når Lade åpner?

 

Da har du sjansen nå! Vi er allerede godt i gang med å planlegge hvordan dette kan skje. Både i regi av klubbene (TTK og NTNUI), og på vegne av hallselskapet Lade tennisarena AS, sier Audun Ø. Thorshaug.

Han sitter i styret begge steder, og ser stort potensiale for forbedring. Vi har særlig det siste året hatt fokus bl.a.  på rekruttering, medlemsaktiviteter og inntektsskaping. Og vi ser at vi kan bli enda dyktigere dersom vi kommer i kontakt med de rette folkene som har lyst til at dette skal bli bra!

Vi lurer på om de som kan hjelpe oss med dette finnes i tennismiljøet i Trondheim, sier Thorshaug, som er stolt over dugnadsånden og innsatsviljen som ligger bak hallprosjektet på Lade. NTNUI har i mange år jobbet med prosjektet, og TTK har kommet skikkelig med det siste halvannet året. Men både som klubber og hallselskap har vi lyst til å styrke oss på området for marked, sponsing, kommunikasjon og bruk av mediekanaler for å skape økt interesse for verdens beste sport, og inntekter slik at vi kan holde aktivitetsprisene nede.

Har du bakgrunn og erfaring innenfor noe av dette, eller ønsker du rett og slett bare å bidra, så vil vi gjerne at du tar kontakt med oss. Alle bidrag er nyttige, og vi vil gjerne få til underutvalg som jobber for å støtte klubber og hallselskapet Lade tennisarena AS.

Ta steget idag og ta kontakt med:

  • Trondhjems Tennisklub v/ audunthorshaug@hotmail.com, 916 95 554
  • Lade tennisarena AS v/ Marte.Skarland@gmail.com, eller Øystein Glåmseter på styreleder@ladetennisarena.no