Tennis for hope – meld deg på veldedighetsturnering

Tennis for hope – meld deg på veldedighetsturnering

Lørdag 28. oktober avholder vi i samarbeid med NTNUI vår årlige veldedighetsturnering i double til støtte for Kreftforeningen. De vil ha stand og mottar alle inntekter fra turneringen. Det vil også være mulighet for å støtte foreningen med donasjoner og kjøp av varer som frivillige har laget selv.

Dette er en turnering i «sosial-formatet» som klubbene har hatt stor suksess med de siste årene. Sportslig ledelse i klubbene matcher påmeldte i par, slik at det blir mange jevne kamper. Avhengig av antall påmeldte kan det også bli mulighet for en trøsteturnering for de som ryker i første kamp. Noe godt å bite i, underholdende tennis og kanskje et sosialt treff på kvelden. Vel møtt!

Meld deg på nede i hallen eller ved mail til post@trhtk.no eller aller helst: Tournamentsoftware: http://ntf.tournamentsoftware.com/default.aspx?id=0&cb=5102EBB7-C44E-444F-9E8B-91338AFF78CF

Tennis for hope - meld deg på veldedighetsturnering Tennis for hope - meld deg på veldedighetsturnering Tennis for hope - meld deg på veldedighetsturneringTennis for hope - meld deg på veldedighetsturnering