Forlenget påmeldingsfrist til Trøndersk veterantreff 2017

Forlenget påmeldingsfrist til Trøndersk veterantreff 2017

Påmeldingene til Trøndersk veterantreff strømmer inn, og vi utvider fristen til 20. august! Se listen her over alle de ringrever som allerede er påmeldt.

Dette er turneringen hvor TTK kan få vise fram for landets rutinerte tennisspillere hvilket klubbmiljø vi har. Det er flere gjengangere utenifra som kommer tilbake år etter år, og vi tror det er fordi veterankomiteen anført av bl.a. vår bergenske solstråle Lise Lorentzen skaper en slik hyggelig ramme rundt arrangementet, sier styreleder Audun Ø. Thorshaug.

– Jeg værer at nyslått anleggsleder Frode Ree satser tungt inn mot mesterskapet, og kommer til å sørge for at deltagerne blir møtt av et anlegg det virkelig skinner av. I tillegg er Fest hos tennisparet Hilde og Bjørn satt opp som egen turnering, påpeker en forventningsfull styreleder.

Nå er det bare for alle etternølere i klubben å melde seg på snarest! Vi oppfordrer alle til å opprette seg en spillerprofil på vår Tournamentsoftware, slik at alle fortløpende kan se påmeldinger i de ulike klasser og hvem som kommer.

Husk at man er veteran fra fylte 35 år, og at det ikke er noe krav til nivå for å kunne delta. Veterantennisen har stolte tradisjoner i TTK. Vel møtt til Trøndersk veterantreff 2017!

Forlenget påmeldingsfrist til Trøndersk veterantreff 2017