Endringer i kurstilbud og TTK-høsten 2017

Endringer i kurstilbud og TTK-høsten 2017

Vi står foran et tettpakket program for høsten 2017! TTKs kurstilbud er mer populært enn noensinne, og samtidig er det sprengt kapasitet i Midt-Norges eneste tennishall.

– Vi ser en økning i antall som ønsker å spille tennis i Trondheim, både i regi av klubbens tilbud og ved selv å leie bane for medlemsspill, sier styreleder Audun Ø. Thorshaug. I tillegg har vi studenttennisklubbene som vi føler også må gis plass i tennishallen Nidarø. Men de er også de eneste eksterne som får leie fast tid. Styret mener ordningen med medlemsspill og 1 reservasjon til enhver tid er det mest «demokratiske» når kapasiteten er sprengt.

I tillegg har sportslig ledelse i klubben laget et nytt oppsett over kurstilbudet som følger nedenfor. Ved prioritering mellom alle som ønsker å lære å spille tennis har vi sett det mest riktig å øke tilbudet til barn og unge, og redusere noe på tilbudet for de mer viderekomne voksne. Vi håper disse kan klare seg i større grad selv og ved kjøp av privattimer ved ledig tid, fram til at TennisTrondheim revolusjoneres fra februar 2018.

Dette er deadlinen entreprenør for Lade tennisarena AS jobber mot. – Vi gleder oss stort en ny virkelighet hvor vi kan fokusere på å spre tennisidretten vidt og bredt og tilby hva folk ønsker, i stedet for å måtte prioritere med knappe anleggsressurser, sier en entusiastisk styreleder i TTK. Han er også en av klubbens tre styremedlemmer i Lade tennisarena AS, ved siden av Marte Skarland og Trond Are Martinsen.

I høst ønsker vi å involvere våre medlemmer i spørsmål om hvordan TTK skal drives framover når vi har tilgang på anlegg på 2 lokasjoner. Det vil bli sendt ut spørreundersøkelser for å kartlegge hva våre medlemmer ønsker av tilbud, og vi vil invitere til møter for å drøfte og finne løsninger på hvilke omlegginger av klubbdriften som blir nødvendig fra 2018. Det er mange som lurer på hvordan det vil bli, hvilke priser som vil gjelde, hva som skal skje på Nidarø, osv., sier Thorshaug. – Jeg skjønner godt ønsket om mer informasjon her, og svaret er at det ikke er noen som sitter med fasiten på dette nå. Det må skje i et samspill, hvor eiendomsselskapet LTA nå jobber med prisstruktur for Lade med tanke på å å finansiere det endelige byggelånet, mens TTK må bestemme seg for hvordan man vil disponere anlegget på Nidarø slik at det harmonerer med at selskapet vårt på Lade skal klare å betale sine regninger. Målet må likevel være å utforme et best mulig tilbud for tennisinteresserte i Trondheim. Det er meget mulig at et ekstraordinært årsmøte vil være riktig måte å lande en del konklusjoner før en omlegging, sier Thorshaug.

For at vi skal lykkes med alt dette på en god måte er vi helt avhengig av engasjement fra medlemmene i TTK, sier en spent og forhåpningsfull styreleder Thorshaug.

Nedenfor ser du oppsettet over kurskalenderen for høsten 2017! Start for kursene er uken fra og med 28. august. Finn ut hvilket tidspunkt og i hvilken gruppe du ønsker å spille. Påmeldinger og spørsmål til dette kan du rette til hovedtrener Henrik Selin på post@trhtk.no

 

Endringer i kurstilbud og TTK-høsten 2017

Endringer i kurstilbud og TTK-høsten 2017

Endringer i kurstilbud og TTK-høsten 2017