Når åpner utebanene?

Når åpner utebanene?

Dette er det store spørsmålet nå om dagen. TTKs nye anleggsleder og styremedlem Frode Ree bor praktisk talt nede på utebanene for tiden. Sammen med hovedtrener Henrik Selin terpes det på øvelsen: vanne – valse – koste. – Eg lige det. De e bare hardt arbeid så gjelde, sier den blidspente anleggslederen fra Randaberg.

Når åpner utebanene? (Frode Ree til venstre. Up and coming tennisspiller og nyslått anleggsleder i TTK)

TTK har en klar målsetting om at det skal skinne av klubbens uteanlegg også i år, sier styreleder Audun Ø. Thorshaug. – Vi kommer til å ha et fokus på rekruttering av nye medlemmer i år, som er en nøkkel for å kunne lykkes med drift av egen tennishall på Lade i regi av Lade tennisarena AS fra februar 2018. – Vi glær oss!

Foruten valseritualet svarer vi som best vi kan på spørsmålet; kommer an på været, kommer an på valsetraktorens humørsvingninger, kommer an på hvor mange som stiller på neste dugnad. MEN; nå er det klart!

TTKs utebaner åpner førstkommende lørdag 6. mai! Vi flesker til med en åpningskarusell 🙂

Når åpner utebanene?

 

Forhåpentlig får vi reservasjonssystemet åpnet for booking til medlemsspill på søndag morgen. Følg med! Nå kommer den varme fine tida 🙂